14 piskótavariáció, ami olyan puha és lágy, mint egy felhő

A piskótasütés egy jó alaprecepttel indul, ezt aztán lehet variálni meggyel, bogyós gyümölcsökkel, banánnal, gesztenyével, kakaóval, vaníliával.

  1. 1.

    Vajas piskóta alaprecept

  2. 2.

    Joghurtkrémes-meggyes piskóta

  3. 3.

    Piskótatekercs eperlekvárral

  4. 4.

    Erdeigyümölcsös piskóta

  5. 5.

    "Menza" piskóta csokiöntettel

  6. 6.

    Meggyes piskóta

  7. 7.

    Lisztmentes csokis piskóta

  8. 8.

    Gesztenyés piskótarolád

  9. 9.

    Rizslisztes citromos piskóta

  10. 10.

    Márványos meggyes piskóta

  11. 11.

    Csokis piskótakocka karamellás csokiöntettel

  12. 12.

    Nyolctojásos meggyes piskóta

  13. 13.

    Mintás banános piskótatekercs

  14. 14.

    Piskótatekercs sárgabaracklekvárral

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek