Hús nélkül olcsón, finomat

Azoknak adunk ötletet, akik nem szívesen vagy egyáltalán nem fogyasztanak húst, és minél kevesebből szeretnék megoldani az étkezést. Lehet olcsón, finomat és laktatót készíteni, hús nélkül is. Lássuk a recepteket!

Lakto-vegáknak szezonálisan

Azoknak, akik nem esznek húst, de a növényi ételek mellett fogyasztanak tejet és tejtermékeket, a nyár vége kész kincsesbánya, van még cukkini, padlizsán...

Lakto-vega receptek itt >>>

Ovo-vegáknak

A következő fogásokat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének húst enni, a tojást viszont imádják. A tojás ugyanakkor sajnos ma már nem olcsó mulattság, így csínyján bánjunk vele!

Ovo-vega receptek itt >>>

Ovo-lakto vegáknak

A növényi élelmiszerek mellett nemcsak a tojást, hanem a tejet és az abból készült tejtermékeket is fogyaszthatják az ovo-lakto vegák. Rengeteg receptünk van a számukra!

Ovo-lakto vega receptek itt >>>

Még több vegetáriánus recept itt >>

Túlsúly ellen itt az AB0 diéta >>

Káposztaleves, nem csak fogyókúrázóknak >>

A rovat korábbi cikkei itt >>

Címlapról ajánljuk

Vegán ünnepi menü

Legyen az idei karácsony fénypontja egy vegán ünnepi menü! Ugyan nem hagyományos, nem tradicionális, mégis tömve van jobbnál jobb, ízes fogásokkal.

Nosalty

További cikkek

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?