10 krumplis-húsos étel, ami kedves a magyar gyomornak

Sok magyar étel ötvözi a szaftos sült húst a puha (vagy ropogós) krumplival, ebből pedig isteni ízélmények születnek. A jól bevált kombinációkat pedig meg kell tartani, készítsünk hát a héten egy krumplis-húsos fogást.

  1. 1.

    Tepsis mustáros tarja zöldségekkel

  2. 2.

    Borsós-szalonnás petrezselymes újkrumpli

  3. 3.

    Paradicsomos csirkemáj újburgonyával

  4. 4.

    Zöldfűszeres csirkecomb rozmaringos újkrumplival

  5. 5.

    Tárcsás fasírt forgatott burgonyával

  6. 6.

    Zöldséges-tepsis csirke fűszervajjal

  7. 7.

    Rozé kacsamell tavaszi zöldségekkel

  8. 8.

    Préselt szelet spárgás újburgonyával

  9. 9.

    Babos újburgonya citromos csirkével

  10. 10.

    Vasárnapi sült csirke

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.