Az igazán magyaros ízeket szereti Tóth Gabi
Az énekesnő megmutatta, mit szeret vacsorázni.
NosaltyAz énekesnő megmutatta, mit szeret vacsorázni.
NosaltyAz első helyet egy japán leves foglalta el.
NosaltySertéspörkölt, Kossuth-kifli, tatárbeefsteak, gulyás, zúzapörkölt, hortobágyi, lebbencsleves...melyik klasszikus magyaros fogás a legkedvesebb számodra?
NosaltyTojásleves, tejbegríz, gránátos kocka, paprikás krumpli. Van pár lehetőség, ha nem akarunk annyit költeni a heti menüre. Főzzetek velünk a héten is!
NosaltyNem fogunk hazudni, de az igazi, magyaros, mély ízvilágú, sűrű szaftos pörkölt jó zsíros húsból, nem szárnyasból, sok állati zsiradékkal, fehér kenyérrel, tejföllel és savanyúsággal tökéletes. Mi most egy klasszik sertéspörkölttel támadunk, így készült a mi konyhánkban.
Hering AndrásIgazi klasszikusokat hoztunk, melyeket néhány esetben egy kicsit újragondoltunk, már ami a tálalást illeti.
NosaltyA spenótfőzelék mindenkinek mást jelent: valakinek gyermekkori traumát, majd később megszeretett ételt, valakinek örök és elvitathatatlan szerelmet. Bármilyen kapcsolatot ápolunk is vele, egy jó receptre biztosan szükségünk lesz.
Hering AndrásHová tűntek a családi vendéglők? Vannak még olyan helyek, ahová szívesen járnak a családok hétvégén, ha elmarad az otthoni főzés?
NosaltyAz egyik leglaktatóbb, legmagyarosabb étel minden kétséget kizáróan a rakott krumpli. Kerülhet bele tojás, kolbász, tejföl vagy éppen sajt, akkor a legfinomabb, ha minden réteg alaposan átitatódik szafttal a sütés során. A következő receptet gyerekkori emlékek, főként nagyanyám utánozhatatlan receptje ihlette.
Hering AndrásKiránduljunk az ország egyik legnyugatibb megyéjébe, ahol a dödöllének külön fesztivált rendeznek, előszeretettel használják a hajdinát, nagy becsben tartják a tökmagolajat, a rétesbe pedig tök és mák is kerülhet egyszerre.
NosaltyA menzás, főtt krumplis paradicsomos húsgombócért mindenki odavolt már gyerekként is, azonban nyáron kicsit elhanyagoljuk, hiszen testesebb és cukrosabb annál, mint ami jólesne a kánikulában. Szerencsére mi most megalkottuk a nyári változatot!
Hering AndrásA méltán híres bácskai rizses hús sokkal több, mint amennyit a neve el enged árulni: nem egyszerűen hús és rizs keveréke, hanem egy odafigyeléssel, türelmesen megalkotott, fűszeres-szaftos ételköltemény.
Hering AndrásA magyar embert nem állíthatja meg semmi, ha a kedvenc ételének élvezetéről van szó. Bizony, még a nyári meleg sem: ilyenkor is hősiesen megfőzzük és nagy falatokkal megesszük a magyarosabbnál magyarosabb fogásokat. Na, ezek jönnek most, szépen, sorban.
NosaltySokan úgy vélik, hogy a húsmentes étkezés magyartalan, legalábbis abból a szempontból, hogy viszonylag kevés lehetőséget ad a hússal nem élőknek a tradicionális táplálkozásra. De vajon tényleg így van ez?
Lakos BenedekEzúttal a PPG Trilak választott színt 2025-re: a győztes az Amethyst Shadow lett, mely igazi őszies, melengető, bordós-barnás árnyalataival sokakat meglephet.
NosaltyMár jócskán benne járunk az idei sütőtökszezonban, ezért adunk nektek néhány tanácsot, hogy a legfinomabb tököt tudjátok kiválasztani. Ugyanis a dinnyéhez hasonlóan, nem mindig könnyű külsőre megállapítani, melyek az egészséges, jóízű tökök.
NosaltyAz angol uralkodó év elején jelentette be, hogy daganatos betegséggel küzd, mely miatt az étrendje is megváltozott.
NosaltyAz új palackvisszaváltási rendszer üzemeltetője, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. újítást vezetett be, ami sokaknak segítséget jelenthet. A palackvisszaváltással sokaknak meggyűlik a baja, már csak amiatt is, mert a lakhelyén nincs visszaváltópont.
Az idei év diótermés szempontjából közepes, de inkább gyenge eredménnyel zárult. Az év végéhez közeledve pedig egyre többünket foglalkoztatja az, hogyan alakul idén a dió piaci ára.
Omlós húsok nem csak a serpenyőben készülhetnek! Irány a konyha, és tegyük izgalmassá sajttal a mai ebédet!