12 páratlan retró hidegtál, amit tavaly húsvétkor csak úgy faltatok

Vannak dolgok, amik nem kiáltanak különösebb újításért, cserébe mindig hozzák a régi, nosztalgikus, gyerekkori érzéseket külsejükkel, ízvilágukkal. Bevált recepten kár változtatni, nem igaz? Így van ez az alábbi hidegtálakkal is, melyeket tavaly húsvétkor rengetegen kerestetek.

  1. 1.

    Kaszinótojás

  2. 2.

    Ünnepi hidegtál

  3. 3.

    Töltött fürjtojás gombachipsszel

  4. 4.

    Húsvéti piros töltött tojás

  5. 5.

    Csírás-túrókrémes sonkatekercs

  6. 6.

    Aszpikos sonkaterrine

  7. 7.

    Színpompás tojások

  8. 8.

    Márványsajtkrémes sonkatekercs

  9. 9.

    Orosz stílusú halsaláta levelestészta-kosárkákban, kaviárral (vol-au-vent)

  10. 10.

    Kaszinótojás és tormakrémes sonkatekercs Katharosztól

  11. 11.

    Sonkás falatkák tojásos uborkatalpon

  12. 12.

    Sajttekercs hidegtál Iluskától

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek