Hétvégén keltsd életre a tésztát!

Hétközben nem érünk rá kivárni, hogy felfusson az élesztő, megkeljen a tészta, de itt a hétvége, most dagasszuk be a legfinomabb lángostésztát! A legjobb receptjeink jönnek!

Már Amerika is megőrül a magyar lángosért, mi pedig ki nem hagynánk ilyenkor, ha beüt a jó idő. Sokan ódzkodnak az olajban való sütéstől. Ha tudnák, hogy nagyanyáink zsírban barnították a kiszaggatott tésztát...nekik a sütős verziót ajánljuk. Az alaptésztához nem kell más, csak élesztő, liszt, víz és só. Ha már elég jól megy az alapverzió, próbálkozhatunk kefires, tejfölös, burgonyás vagy éppen töltött lángossal.A valódi tejfölőrülteknek hoztunk egy kívül-belül tejfölöset is – nézzétek a csodás listát!

  1. 1.

    Hűtős lángos Olgitól

  2. 2.

    Lángos Coook konyhájából

  3. 3.

    Lusta lángos

  4. 4.

    Wokban sütött lángos

  5. 5.

    Lecsós lángos

  6. 6.

    Káposztás lángos helena konyhájából

  7. 7.

    Lángospizza

  8. 8.

    Joghurtos lángos

  9. 9.

    Reform lángos

  10. 10.

    Burgonyás lángos

  11. 11.

    Krumplis lángos tepsiben

  12. 12.

    Kefíres lángos 1.

  13. 13.

    Kefires lángos 7. - mini

...és ezt olvastad már?

Lángos tejföllel tejfölből!

Még több életre kelthető tésztareceptet itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek