Heti menü: a héten csirke körül forog az életünk

A héten úgy döntöttünk, a csirkét célozzuk meg, és minden részét felhasználva főzünk vele. Tartsatok velünk, italajánlót is hoztunk nektek! (x)

Még többet szeretnél megtudni a rozé pezsgőről? Kattints a Pezsgőakadémia oldalára itt!

Címlapról ajánljuk

Édes apróságok húsvétra

Csokitojás helyett valami kézzel készített, sütött, gyúrt kis kedvességet adnál a locsolóknak? Segítünk, jöjjenek a legkedvesebb édes apróságok húsvétra!

Nosalty

További cikkek

31 gyönyörű étel, amit mindenképpen készíts el idén márciusban

Végre itt a március, a (naptári) tavasz első napjai, egyre tovább van világos esténként, a madarak csicseregnek hajnalban, a zöldség- és gyümölcskínálat nőttön nő és színesedik, sőt, idén erre a hónapra esik a nőnap és március 15-e mellett a húsvét is! Erre az időszakra tehát ennek tudatában mutatjuk a legszebb receptjeinket.