Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ezt a tipikus NYÁRI fogást ki nem állhatja a csillagjegyed

Ki mondta, hogy a nyári ételeket mindenki imádja? Van, akit a vajbabfőzelék, van, akit a lecsó borít ki, a kaporról nem is beszélve. Na lássuk.

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Nyár és hőguta ide vagy oda, a kovászos uborka sose volt a kedvenced.


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Töltött paprika? NA NE!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Tökfőzelék, na az az, amit semmiképp.


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Se kolbásszal, se virslivel, se sok, se kevés paradicsommal, se rizzsel – a lecsót nem igazán bírod.
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van.  A karalábé jellegzetes ízét nem igazán csíped. Húsgombóccal töltve sem.


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A menzás meggyleves, főleg, ha forró, na az! Azt nem.


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Padlizsán grillezve vagy rántva, salátában, krémben. Nem kedveled.

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Rákok, kagylók, tengeri kütyük – ezeket valahogy nem csíped.

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus.
Vajbabfőzelék – ezt már oviban sem szeretted.

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Egres vagy pöszméte, savanyú, fú, nem-nem-nem.


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. HEKK – halat neee, lécciii!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét.
Kaporszósz? Anyukád kedvence, de nem a tied! 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!