Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Ezeket a forró, egyszerű és finom leveseket ajánljuk megfázás ellen csillagjegyed alapján

A év egyik legkritikusabb hete következik, nyakunkon a január végi hajrá és még az influenzaszezon is az ajtón kopogtat. Ezeket a leveseket próbád ki csillagjegyed szerint!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A kezdődő influenzaszezon Téged is ledönthet a lábadról, éppen ezért itt az ideje, hogy egészséges, vitamindús ételeket egyél!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Kellemes hétnek nézel elébe, hiszen nem sokára itt a születésnapod. A hidegből viszont már neked is nagyon eleged van, melegítsd fel magad egy finom csípős-savanyú levessel!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Ezen a héten igyekszel ügyesen sáfárkodni a pénzeddel. Ha máshogy nem is, engedd meg, hogy egy finom levessel segítsünk a dolgodban! 


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Ebben a hidegben nincs is jobb egy finom, forró és tartalmas levesnél. Főztél már becsinált levest? 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A hétfő hajnali holdfogyatkozás eléggé megviselt Téged, nehezen fog indulni a hét. Dobd fel a napot egy isteni Táfelspiccel! (Nem olyan nehéz, mint gondolnád.) 


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Semmire sincs időd, mert mióta elkezdődött az év minden napod egy merő rohanás? Próbálj meg ellazulni mert ha így folytatod, tavaszra már nem marad semmi erőd! 


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A héten már a legkisebb torokkaparásra is ugrani fogsz, de ne ijedj meg rögtön attól, hogy megbetegszel. Inkább egyél egy finom gyömbéres-kurkumás csirkelevest!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Nagyon optimista vagy az életedben bekövetkező lehetséges változások miatt, ezért nem csak környezeteddel de magaddal szemben is sokkal engedékenyebb leszel a héten. 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus.  Egész héten a hétvége után fogsz sóvárogni, ugyanis most csak akkor van időd találkozni a családdal és/vagy a barátokkal. Ne keseredj el, a hétvége közelebb van, mint gondolnád!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A héten sok új és számodra nagyon érdekes emberrel fogsz találkozni. Mivel idén amúgy is nagyon nyitott vagy az újdonságokra, egy ízletes és egészséges gombócos karfiollevest ajánlunk Neked!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A héten viszonylag kevés időd lesz magadra, így ez az egyszerű, de nagyszerű paradicsomleves tökéletes választás lehet!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ezen a héten rengeteg toleranciát és türelmet kell gyakorolnod. Vezesd le a nehéz napokat egy jó kis csípős sárgarépalevessel!    

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!