Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Top 10 ínycsiklandó fánk az oldalunkról - segítünk az elkészítésükben

Hétvégén irány a konyha, indulhat a fánksütés. Mutatunk hagyományos és különleges recepteket is. Válaszd ki a neked tetszőt! 

1. Hagyományos farsangi fánk

A régi farsangi szalagos fánkok szigorúan zsírban sültek. Persze, ha kedvetek van, olajban is süthetitek... Ebből az adagból 12 nagy fánk lesz.

A receptet itt találod >>>

2. Narancsos apácafingocska

A vicces elnevezés (magyarul apácafingocska, angolul nun's puffs, pets-de-nonne a franciáknál és Nonnenfürzle Németországban) valójában egy nagyon finom és könnyed, égetett tésztás fánkfélét takar.

A receptet itt találod >>>

3. Nutellás fánkok

1,5 óra alatt elkészíthető és kevesebb mint 5 perc alatt eltüntethető!

A receptet itt találod >>>

4. Sütőben sült fahéjas fánk

Spórold meg az olajszagot, és készíts sütőben sült fánkokat fél óra alatt!

A receptet itt találod >>>

5. Hagyományos csörögefánk

A farsangi szezon kihagyhatatlan fogása, főleg, ha már unjuk a hagyományos szalagos fánkot!

A receptet itt találod >>>

6. Egyszerű almafánk

Ha nincs kedvünk hosszan bíbelődni a fánkkészítéssel, akkor ezzel a gyors almás finomsággal készüljünk!

A receptet itt találod >>>

7. Túrós csörögefánk

Mutatós, ropogós, belül puha és egy kis porcukorral és baracklekvárral a farsangi szezon alapdarabja! 

A receptet itt találod >>>

8. Kávéhabos profiterol

Sokak kedvenc olasz édessége házilag is elkészíthető, és bár teljes odafigyelést és egy fél délutánt igényel, a végeredményért mindenképpen megéri kipróbálni.

A receptet itt találod >>>

9. Egyszerű túrófánk 

A túrófánk az egyik leggyorsabb fánkfajta, tökéletes desszertnek, de tartalmasabb levesek után másodiknak is. 

A receptet itt találod >>>

10. Sütőben sült csokis fánk

Gyors, puha fánk, olajszag nélkül, sűrű csokifürdőben!

A receptet itt találod >>>

Ezeket láttad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!