HETI ÉTELHOROSZKÓP: és hozzád melyik farsangi fánk illik? Mutatjuk!

Dúl a farsangi szezon, igaz, nem éppen hagyományos az idei, így a közös fánkozások és sulis, ovis rendezvények is elmaradnak. Otthon azért érdemes nekiállni a fánksütésnek, nincs nála finomabb. Mutatjuk, milyen csillagjegyhez mit ajánlunk!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Neki egy gyönyörű, klasszikus szalagos fánkot ajánlunk!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Jöhet egy francia, égetett tésztás éclair fánk?

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Nekik tojásmentes finomságot ajánlunk!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. A túrófánkot pedig nem kevésbé imádják.

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Az ő fánkja egészségtudatosan, sütőben sült!

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A rumos szalagos fánkokat viszont nem kerülik!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A csörögefánk nagy kedvencük, és nem csodálkozunk!

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A klasszikus nagyifánk sárgabaracklekvárral ellenállhatatlan számukra.

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Törődik mindenki egészségével is, ezért teljes kiőrlésű lisztből süti a fánkot.

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Idén vegán minifánkot kapnak!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Ez az olasz fánkcsoda kipróbálásra vár!

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Egy nutellás fánk jöhet?

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

A túl sok só az immunrendszeredet is hazavághatja

Sokszor írtunk már róla, hogy a túl sok só káros a szervezetre, valószínűleg ezt mindenki már magától is tudja. Azt viszont kevésbé, hogy világjárvány idején is érdemes különösen figyelni a sófogyasztás mérséklésére, mivel túl sok ebből az ízesítőből akár az immunrendszert is károsíthatja.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek