9 észbontóan finom sós fánk és puffancs, amit csak imádni...
Oda meg vissza leszel ezektől a bitang finom, pihe-puha fánkoktól és dundi puffancsoktól! Fogyaszthatod őket ebédre vagy akár vacsorára is.
NosaltyOda meg vissza leszel ezektől a bitang finom, pihe-puha fánkoktól és dundi puffancsoktól! Fogyaszthatod őket ebédre vagy akár vacsorára is.
NosaltyHa még nem vagy annyira a farsangra hangolódva, akkor hoztunk néhány csörögefánkot, mellyel garantáltan megjön majd a kedved.
NosaltyHiába a furcsa nevek, garantáltan ízletes menüvel készültünk nektek mára. Becsinált leves, nonkonformista túrós tészta és apácafingocska a mai menü.
NosaltyNápolyban pizzát eszünk, nem pedig nápolyit, és a francia fővárosban sem a párizsi az alapvető élelmiszer. Ezzel tisztában is lennénk, de vannak olyan kedvencek, amik vitás eredettel rendelkeznek.
NosaltyKényeztessük magunkat hétköznapokon is finom és mutatós desszertekkel!
NosaltyFánkot sütnél, de nincs hozzá formád? Gond egy szál se, a muffinformádat könnyedén átalakíthatod erre a célra!
Szász NóriKerek és lyukas süti, lehet kicsi és nagy, porcukorfelhős és csokicsodás, olajos vagy vajas, joghurtos és gyümölcsös, ilyen az olasz ciambella.
GrétiEgy igazán jó sütemény pillanatok alatt képes visszarepíteni minket az időben, a következő napokban pedig mindenkit arra sarkallunk, próbálja ki valamelyik retró kedvencét.
NosaltyIndul új cikksorozatunk, az Így főztök ti, amiben tőletek, az olvasóktól szeretnénk tanulni. Most arra voltunk kíváncsiak, hogyan készül szerintetek a tökéletes farsangi fánk. Fogadjátok szeretettel három Nosalty-olvasó titkait, tippjeit és trükkjeit, amiket most örömmel megosztanak a közösséggel.
Lakos BenedekNe múljon el az idei farsang egy nagy adag fánk kisütése (és természetesen elfogyasztása) nélkül. Ha mégis tartasz a kelt tésztától, nézd meg legújabb TikTok-videónkat, amelyben a lehető legegyszerűbb farsangi fánkot hoztuk el.
NosaltyGyakran azt érezhetjük a farsang időszakban, hogy a klasszikus szalagos fánk lopja el az összes rivaldafényt. Pedig sok másik olajban sült finomság vár még arra, hogy a karnevál tagjai lehessen, ráadásul mindenféle extrákat rejt a tésztájuk.
Lakos BenedekCsak azért, mert gluténérzékenységgel küzdünk, nem kell lemondanunk a farsang legnagyobb sztárjáról: a fánkról!
NosaltyAzt hiszed, minden fánkot ismersz? A következő kvíz még a profikon is kifoghat.
NosaltyA habkönnyű, levegős, tökéletesre sült szalagos fánk sokaknak legalább olyan kihívás, mint a bejglisütés, pedig ennél is csak néhány alapszabályt kell követni ahhoz, hogy jól sikerüljön. Profi cukrász segít most, hogy otthon is tökéletes legyen.
Nábelek ZsófiHa még sosem próbáltad, azért, ha pedig igen, akkor meg természetesen azért kell elkészítened ezt a sűrű, mély, vérvörös szaftú kakaspörköltet, amely minden csirkepörköltök nagytestvére.
Hering AndrásA hús, a tejföl és a gomba fantasztikus egyvelege ez a mennyei étel, mely bármilyen körettel működik szaftosságának köszönhetően.
NosaltyA darált marhahús nem olyan alapanyag, amit minden nap fogyasztunk, de néha-néha megéri beruházni rá, mert bár lassabban készül el, isteni, laktató, mély ízű fogások születnek belőle.
NosaltyA tepsis húsokban az a legnagyszerűbb, hogy csak betolod a sütőbe, és már kész is. Vigyázat, rengeteg recept jön, amitől egyből beindul a nyáltermelésed!
Unod már a sima krumplipürét, vagy csak valami újdonságra vágysz? Akkor jó helyen jársz, mert olyan fantörpikusan jól sikerült burgonyarecepteket szedtünk össze neked, amiket egyszerűen imádni fogsz!
Hozzáadott cukrot nem tartalmazó vadiúj túró rudi csalogatja a vevőket, örülhetnek a fogyókúrázók és a cukorbetegek.