Top 7+1 sütőben sült fánk

Farsangi időszak nincs fánk nélkül. Egészségünk érdekében bő zsiradék helyett süssük őket sütőben!

Elérkezett a farsangi időszak, a bálok, mulatozások, terített asztalok ideje. Hagyományosan része a farsangi étrendnek a fánk, ez a kelesztett tésztából készített, pihepuha étel. Klasszikusan a szaggatott tésztát bő zsírban sütjük, de ha szeretnénk egy kicsit egészségesebben elkészíteni, süssük sütőben, ekkor a lakást sem kell utána órákig szellőztetni. A bő zsírban sült ételek energiatartalmát a sütés során beszívott zsiradék jelentősen növeli, ez pedig emésztőrendszerünket is megterheli.

Receptjeink közül kiválogattam most 8 db sütőben süthető fánk receptjét. Ha nem szeretnétek lemondani a hagyományos családi receptetekről, próbáljátok meg azt is inkább sütőben sütni!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek