12 gyors tészta hétköznap ebédre, az első friss paradicsomokkal

A tészta és a paradicsom kéz a kézben járnak: ha gyors ebédre vágyunk, és van otthon tésztánk, szinte biztosan kerül rá paradicsom is. Ezúttal viszont nem a konzerves vagy a sűrített verziót, hanem az első friss, nyári paradicsomokat főztük a szószba, tegyetek ti is így!

A paradicsomos tészta műfaja sokunk megmentője: az étel, ami hoz egy kis olasz életérzést a konyhánkba, amit a gyerek is megeszik, és ami tényleg finom, és gyorsan megvan. Ezúttal az első nyári paradicsomokat használtuk, tartsatok velünk, paradicsomos tészták 12 verziója vár alant:

Még több paradicsomos tészta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...