11 omlós és gazdag, gesztenyétől illatozó, ünnepi húsétel

A gesztenye íze kiválóan passzol a különböző húsétélekhez, különleges aromát ad az ünnepi fogásoknak, ráadásul nagyon mutatós ételeket készíthetünk vele.

  1. 1.

    Csirkemell gesztenyével, hercegnő burgonyával és almamártással

  2. 2.

    Csirke cordon bleu, gesztenyés burgonyapürével és párolt zöldbabbal

  3. 3.

    Pulykasült gesztenyemártással

  4. 4.

    Gesztenyés pecsenyelabdacs házi metélttel

  5. 5.

    Báránygombócok barackpálinkás mártásban

  6. 6.

    Gesztenyével és szőlővel töltött kacsacomb

  7. 7.

    Marhasült gesztenyés töltelékkel

  8. 8.

    Egészben sült csirke, gesztenyés töltelékkel és gravy-vel

  9. 9.

    Gesztenyés-aszalt szilvás pulykamell

  10. 10.

    Gesztenyével és aszalt szilvával töltött pulykamell

  11. 11.

    Gesztenyével töltött pulyka

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek