A gesztenye íze kiválóan passzol a különböző húsétélekhez, különleges aromát ad az ünnepi fogásoknak, ráadásul nagyon mutatós ételeket készíthetünk vele.
A karácsonyi asztal éke egy gondosan elkészített, mutatós húsétel. Ahhoz, hogy teljesen lenyűgözzük a családot vagy a barátokat, most gesztenye is kerül a fogásokba.
Omlós és puha csirkét képzeltetek el a családi ebédhez? Akkor bizony érdemes tejben-vajban füröszteni őket a sütés előtt, hogy igazán finomak legyenek!
Kalácsot nemcsak különleges alkalmakra süthet az ember, sőt, a legjobb, ha teljesen átlagos hétköznapokra készítünk olyan kelt tésztákat, amelyek rögvest ünneppé teszik majd a reggelit, uzsonnát.
Itt az ideje, hogy megdolgoztasd egy kicsit az agyadat egy szuper képrejtvénnyel! Ezúttal egy részletre vagyunk kiváncsiak. Találd meg, mi nem stimmel a képen!
A tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.