12 izgalmas, nyarat idéző garnélás finomság

A garnéla nem olcsó, így nem minden nap kerül az asztalunkra, ez egészen biztos, de ha egyszer igen, akkor már adjuk meg a módját, és válasszunk hozzá tökéletes receptet!

  1. 1.

    Fokhagymás-petrezselymes garnéla

  2. 2.

    Csípős garnélarák

  3. 3.

    Curry szószos scampi

  4. 4.

    Louisiana gyümölcsei

  5. 5.

    Gombás-cukkinis-garnélás egytálétel

  6. 6.

    Kakukkfüves-citromos garnéla

  7. 7.

    Fritto misto kapris-pepperónis remuláddal

  8. 8.

    Garnéla spanyol módra

  9. 9.

    Ananászos garnélanyársak

  10. 10.

    Paradicsomos-sáfrányos garnéla

  11. 11.

    Narancsos édeskömény-saláta pirított rákfarokkal

  12. 12.

    Chowder

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek