Fasírtreceptek húsvétra

Kezdő szakácsok, gyakorlott háziasszonyok, az alábbi húsvéti fasírtreceptekből bárki megtalálja azt a rudat vagy golyót, amit az ünnepi asztalra varázsolhat.

Fasírtreceptet húsvétra? Jó helyen jártok, lesz itt gurulós golyóbis klasszikusan és sokmagvasan is, de tésztában sült fasírtot, sőt Stefániát és paradicsomos, olaszos rúdfasírtot is kínálunk nektek. No, nem a kész finomságokat, hanem a receptúrájukat ezeketnek az ízes, nagyon húsos, húsvétra tökéletesek fasírtoknak:

  1. 1.

    Skót tojás Dacota konyhájából

  2. 2.

    Fasírt

  3. 3.

    Tésztában sült gombás fasírt

  4. 4.

    Sonkás csirkemellfasírt

  5. 5.

    Sütőben sült olasz fasírt marinara szósszal

  6. 6.

    Harapnivaló fasírt

  7. 7.

    Tojásos fasírttekercs

  8. 8.

    Stefánia vagdalt, ahogy a Nagyi is sütötte

  9. 9.

    Fasírtgolyók sokmagvas bundában

  10. 10.

    Meatloaf, az amerikai egyben sült fasírt

Még több fasírt itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek