Ez volt a tavalyi év TOP 12 kedvenc húsétele

A 2016-os évben is csodás húsételekre tettétek le a voksotokat. Elhoztuk nektek a legnézettebbeket, méghozzá tizenkettőt! A csirke tarolt, de van itt csülök, sőt, kacsa is!

  1. 1.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  2. 2.

    Ropogós, omlós, sült kacsacomb - Vicikótól

  3. 3.

    Kínai szezámmagos csirke

  4. 4.

    Tepsiben sült csirkecomb

  5. 5.

    Alpesi tarja

  6. 6.

    Sült rakott csirkemell

  7. 7.

    Egészben sült csülök pékné módra

  8. 8.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  9. 9.

    Anyukám vadasa zsemlegombóccal

  10. 10.

    Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival

  11. 11.

    Egyszerű fokhagymás sült oldalas

  12. 12.

    Tejszínes fokhagymás csirke

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk