Lágyan krémes, hűsítően jeges nyári nyalánkságok, amiért bolondul a csillagjegyed

A csillagok heti ajánlata ezúttal is a hőségre kínál megoldást. Csodás, színes és hűsítő fagylaltok és jégrémek, amikkel jól indul a hét.

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Egy igazi klasszikus, csokis-vaníliás őrület, házi készítéssel.

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ez a gyümölcsös finomság rabul ejti!

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság: ezek a legfőbb jellemzői. A vaníliának szerinte nincs párja, bármikor jöhet egy gombóc!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21.

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Frissítő, szezonális, és cukormentes, mégis bomba: kell ennél több?

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A gyümölcs bármikor jöhet, főleg joghurttal!

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Ezzel a nutellás gombóccal biztos nem kerülnek konfliktusba!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A jeges, vizes alapú édes nyalánkságokat kedvelik.

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Pezsgővel még a fagyit is jobban szereti!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életen át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Kedvenc keksze is jégkrém formát ölt!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Nem tud lemondani a sokszínűségről, egyszerre, jeges, egyszerre krémes a választása.

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Fanyaran édes ízvilág az egyértelmű befutó!

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Egy kókuszos-mangós kombóval nem lehet nála mellélőni!

Címlapról ajánljuk

További cikkek