Kiderült, mennyivel lesz drágább egy gombóc fagyi idén
A 2023-as évhez képest 10%-os áremelésre lehet számítani az idei szezonban, tehát biztosan drágább lesz a fagylalt.
NosaltyA 2023-as évhez képest 10%-os áremelésre lehet számítani az idei szezonban, tehát biztosan drágább lesz a fagylalt.
NosaltySajnos ez is elérkezett: itt a nyár utolsó hétvégéje. De ne csüggedj, inkább ünnepeld meg egy fantasztikus fagyitortával, melyből biztosan nem lesz elég egy szelet.
NosaltyA 2023-as Év Fagylaltja nyertese elárulta, hogy szerinte miért kerül idén 600 forintba egy gombóc fagyi.
NosaltyCsoki, vanília, puncs, citrom, sztracsi. Fagylaltízek teljesen puritán módon, már-már retró érzéssel, mert manapság simán belekerülhet a passiógyümölcsbe némi áfonyakaviár, a körtéhez gorgonzolát társítanak. Ez eddig még rendben is van, de hogy kerül a lángos a fagylaltomba? Hacsak nem belelóg a strandon?!
NosaltyMajdnem 50%-kal lettek drágábbak a nyár legnépszerűbb édességei, ezért érdemes folyton figyelni a boltok akcióit. Mutatjuk, hogy most hol lehet őket kedvező áron megvenni.
NosaltyA fagyiba fodros kocka is került, a tetejére pedig pirított szalonna!
NosaltyA díjazott fagyik között szerepel egy sajtos-tejfölös lángos ízű is!
Nosalty9 hónap alatt 20 kilótól szabadult meg Máté, aki olyan diétát követett, melybe néha-néha még fél kiló fagyi is belefért.
NosaltyA közelmúltban Dunaharasztiba érkezett, és már itt is kapható a Kő fagyi?, ami a Káli-medencét is meghódította az elmúlt években. A mindszentkállai és a Bartók Béla úti helyszín mellett most már az Édesem fagyizót is egyre többen keresik fel, hogy kipróbálják az extrán gyümölcsös ízeket.
NosaltyIgazi ínyenceknek hoztuk ezt a fagyit, ami bár elsőre kicsit extrémnek tűnhet, mégis meglepően egyszerű az elkészítése. Ha rajongsz az earl grey teáért és a levenduláért is, itt az ideje, hogy fagyi formájában megkoronázd velük a nyár utolsó napjait. Vigyázz, csak az igazi kulináris kalandvágyóknak ajánljuk!
NosaltyNem könnyű megállapítani, hogy egy cukrászdában megfelelő minőségűek-e a fagylaltok melyeket árulnak, de szerencsére most a szakértő elárulja, mire kell odafigyelni a választáskor.
NosaltyFagylalt nélkül tölteni a nyarat nagyjából annyira szomorú dolog, mint amikor az ember kezében elázik a tölcsér, és alul kilyukad. Persze szerencsére mindkét helyzet menthető: az utóbbi egy kis tölcsérből való fagylaltszívással, az előbbi pedig a most következő 3 recepttel.
NosaltyKönnyed ételeket ajánlunk a nagy melegre, persze a mai menüt nem lehet főzés nélkül megúszni, de igyekszünk olyan recepteket ajánlani, amelyekkel nem kell sokat állni a tűzhely felett.
NosaltyA mai menü a nyár legfinomabb alapanyagaiból és fogásaiból áll össze.
NosaltyTélen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?
NosaltyA vízkő makacs ellenség, különösen a zuhanykabin üvegén. Mutatjuk, hogyan távolíthatod el a lerakódásokat kíméletesen, gyorsan és vegyszerek nélkül, ahogy a profi takarítók teszik.
Németh OrsiMikulás alkalmából a gyerekeknek kedvezünk mai menünkkel: házi csirkenuggets-et és édes élvezeteket kínálunk.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...