7 csodás, csőben sült zöldség egy őszi nap végére

Hűvösek a napok, melegítsük fel magunkat egy nagy adag gőzölgő, csőben sült zöldséggel. Ezek a komfortos ételek fogják a szezon legfinomabb alapanyagait és gazdag, krémes közegbe helyezik őket, ahol aranybarnára sülnek. Hát van ezen mit nem szeretni?

  1. 1.

    Csőben sült kelbimbó zöldségágyon

  2. 2.

    Csőben sült csoda: zellergratin

  3. 3.

    Csőben sült brokkoli hagymás besamellel

  4. 4.

    Csőben sült zelleres krumpli

  5. 5.

    Csőben sült karfiol és brokkoli

  6. 6.

    Csőben sült krumpli Sárától

  7. 7.

    Csőben sült, húsos brokkoli

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek