11 csirkemelles fogás, ami tuti elbűvöli az ázsiai konyha rajongóit

A csirkemell a leggyakrabban használt húsféle legtöbbünk konyhájában. Variáld, hogy ne legyen unalmas, és tájold magad Ázsia felé, nem bánod meg!

  1. 1.

    Ananászos-csirkés sült rizs

  2. 2.

    Bundás csirkefalatok gyömbéres-chilis mázban

  3. 3.

    Kínai sült tészta

  4. 4.

    Ázsiai kókusztejes spagetti

  5. 5.

    Szezámos-gyömbéres csirke

  6. 6.

    Chilis citromos csirkemell

  7. 7.

    Mentás-lime-os thai tészta szaftosan

  8. 8.

    Gong bao csirke

  9. 9.

    Tori no kara-age

  10. 10.

    Szójaszószos csirkemell pirított zöldborsóval és sárgarépával

  11. 11.

    Gyors chow mein

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?