12 nagyon omlósra sült csirkecomb, nem csak hétvégére

A csirkecomb a gyerekek és felnőttek egyik kedvenc húsrésze, főleg, ha a dobverőkről van szó. Süsd, rántsd, fűszerezd ezerféleképpen!

  1. 1.

    Jerk csirkecombok babos rizzsel

  2. 2.

    Vajas-citromos csirkecombok

  3. 3.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  4. 4.

    KFC sült csirke

  5. 5.

    Nikóziai sörös csirkecomb

  6. 6.

    BBQ csirkecombok mangós salsával

  7. 7.

    Kefirben pácolt csirkecomb

  8. 8.

    Mangós-citromos csirkecombok

  9. 9.

    Zöldfűszeres morzsával töltött csirkecombok

  10. 10.

    Tejfölös-boros csirkecombok

  11. 11.

    Egyedényes tavaszi zöldséges csirkecomb

  12. 12.

    Sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek