Mondj egy húsételt, amit a gyerek és a család többi tagja is ugyanolyan szívesen fogyaszt! Itt a legjobb példa, a roppanós bundába bújtatott csirke alsócomb, azok a bizonyos dobverők.
Nyár a tányéron: ezeket a fogásokat muszáj elkészíteni, amikor ilyen napfényes az idő. A mai menü kapros zöldbablevesből, bundás csirkéből és málnás túróhabból áll.
Persze mindenki szívében különleges helyet foglal el a klasszikus rántott hús, a morzsás paníron túl mégis sokféle különböző bundába bújtathatjuk a szeleteket. Nézzük, milyen ruhát ölthetnek a húsok!
A forrólevegős sütőben elkészíthető halas fogásokat nemcsak azért szeretjük, mert gyorsan elkészülnek, hanem azért is, mert egyszerűen ellenállhatatlanul finom lesz az ízük. Nem hiszed? Akkor készítsd el otthon ezeket a finomságokat!