10 pufi briós a sonka mellé, ha húsvétra nem kalácsot sütnél

A kalács nem feltétlen kötelező kelléke a húsvétnak, ha épp máshoz van kedvünk a csodás kelt tészták felhozatalát nézegetve. Legyen idén házi briós a tojás, a sonka és a torma kísérője!

Egy foszlós, pihe-puha házi briós, és az ember máris jó pár fokkal boldogabb! Hát még akkor, ha mellé húsvéti sonka és tojáskrém is dukál! Idén kalács helyett (vagy mellett) süss egy tepsi isteni brióst: a sós, de még a cukros változat is illik hozzájuk!

  1. Sós briós
    adag
    Idő
    p
    Költség
    olcsó
    Nehézség
    könnyű
    638
    Kalória
    16.1g
    Fehérje
    105.7g
    Szénhidrát
    15.2g
    Zsír
    Még több briós
  2. Nyuszibriós
    adag
    Idő
    p
    Költség
    megfizethető
    Nehézség
    közepes
    648
    Kalória
    14.3g
    Fehérje
    128.7g
    Szénhidrát
    8.5g
    Zsír
    Még több briós

Még több briósrecept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek