9 szuper leves másnapra 200 kcal alatt

Jólesik a meleg leves a másnapos gyomornak. Készítsétek el az alábbi 9 recept valamelyikét - akár már ma! Holnap már csak melegíteni kell!

Ha belehúztunk a szilveszteri buliba, jóleshet másnap a gyomrunknak egy finom, meleg leves. Elkészíthetjük őket akár már ma délután is, de holnap is gyorsan megvannak. Tálaljátok őket lencsesaláta elé, hogy az egészség és a gazdagság is biztosítva legyen az Újévben!

Összegyűjtöttem most nektek 9 ínycsiklandó levest, ráadásul - hogy ne hazudtoljam meg magam - adagonként kevesebb mint 200 kalória energiatartalommal.

Ezzel a gyűjteménnyel kívánok az Egészség rovat csapata nevében olvasóinknak

Békés, boldog új esztendőt!

2015-ben is várjuk egészségtudatos, lelkes látogatóinkat!

Bevásárolni azért ne felejtsetek el ma!

 1. 1.

  Fűszeres gombaleves

 2. 2.

  Káposztaleves

 3. 3.

  Görög citromos leves

 4. 4.

  Sajtos zöldségleves Pussycattól

 5. 5.

  Khmer házi leves

 6. 6.

  Almás-zelleres édesburgonya-leves

 7. 7.

  Savanyú-erős leves

 8. 8.

  Toszkán kelkáposztaleves

 9. 9.

  Üvegtésztás zöldségleves

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek