9 omlós, mégis ropogós, egyszóval tökéletes rántott hús

Rántott húst készíteni mindig ünnep, igazi klasszikus, amivel nem lehet betelni, főleg, ha kívül ropogós, belül omlós és puha a végeredmény.

  1. 1.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  2. 2.

    Turbózott rántott hús

  3. 3.

    Sütőben sült parmezános rántott csirkemell

  4. 4.

    Fűszeres amerikai csirkecombok

  5. 5.

    Rántott hús sütőben sütve

  6. 6.

    Corn flakes csirke Sally konyhájából

  7. 7.

    Olajmentes rántott csirke három változatban

  8. 8.

    Préselt szelet spárgás újburgonyával

  9. 9.

    Itáliai rántott hús

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek