-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több rántott hús879Kalória59.3gFehérje101.6gSzénhidrát23.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rántott hús717Kalória45.7gFehérje77.4gSzénhidrát22.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rántott hús521Kalória40gFehérje39.8gSzénhidrát20.7gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több rántott hús834Kalória44.8gFehérje49.5gSzénhidrát50.8gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több rántott hús787Kalória40.8gFehérje63gSzénhidrát39.5gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több bundás hús760Kalória42.4gFehérje41.4gSzénhidrát46.5gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több rántott hús1578Kalória71gFehérje179.5gSzénhidrát61.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több rántott hús1510Kalória85.5gFehérje75.7gSzénhidrát95.2gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségkönnyűMég több bundás hús1264Kalória77.9gFehérje112.7gSzénhidrát54.2gZsír
9 omlós, mégis ropogós, egyszóval tökéletes rántott hús
Rántott húst készíteni mindig ünnep, igazi klasszikus, amivel nem lehet betelni, főleg, ha kívül ropogós, belül omlós és puha a végeredmény.