9 fenségesen finom, gyönyörű töltött hús az adventi asztalra

Csirke, sertés vagy pulyka? Nehéz a választás, ezért mi most mindegyikből hoztunk pár receptet, méghozzá fergeteges töltött változatokat!

  1. 1.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  2. 2.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  3. 3.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  4. 4.

    Toszkán göngyölt hús

  5. 5.

    Karácsonyi töltött pulykamell, zelleres krumplipürével

  6. 6.

    Zöldséges-májas töltött dagadó

  7. 7.

    Rozmaringos hagymával töltött csirke

  8. 8.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  9. 9.

    Szilvával töltött sertésszűz

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek