9 fenségesen finom, gyönyörű töltött hús az adventi asztalra

Csirke, sertés vagy pulyka? Nehéz a választás, ezért mi most mindegyikből hoztunk pár receptet, méghozzá fergeteges töltött változatokat!

  1. 1.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  2. 2.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  3. 3.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  4. 4.

    Toszkán göngyölt hús

  5. 5.

    Karácsonyi töltött pulykamell, zelleres krumplipürével

  6. 6.

    Zöldséges-májas töltött dagadó

  7. 7.

    Rozmaringos hagymával töltött csirke

  8. 8.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  9. 9.

    Szilvával töltött sertésszűz

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek