Mit főzzek ma? Kukoricaleves, csirkecomb gombatöltelékkel és kókuszgolyó a menü
A mai menü egy kicsivel több időt vesz igénybe, de abszolút megéri a fáradozást, hiszen mennyei falatokat nyerhetsz vele.
NosaltyA mai menü egy kicsivel több időt vesz igénybe, de abszolút megéri a fáradozást, hiszen mennyei falatokat nyerhetsz vele.
NosaltyA húsok kifinomult és elegáns formája a töltött és tekert rolád. Szinte bármit elhelyezhetünk a tekercsekben, az egyetlen lényeg talán az, hogy gondoskodjunk a kellően szaftos végeredményről. És egy nagy tál rizsről.
NosaltyEzek az ünnepi töltött húsok a karácsonyi vagy éppen szilveszteri asztalon is tarolni fognak.
NosaltyA húst további hússal tölteni egy olyan kellemesen dekadens dolog, aminek mi, magyarok rendszeresen hódolunk. Jól is van ez így, csak töltsük továbbra is nyugodtan a húsokat, ezekből kerekednek a legjobb ebédek.
NosaltyHa van egy kicsit több időnk (na meg persze kedvünk) a konyhában bíbelődni, akkor készítsünk egy laktató, töltött húsos fogást.
NosaltyA töltött húsok koronázatlan királya a dagadó: szaftos töltelék belül, ropogós, mégis omlós hús kívül. Ennél több nem is kell ahhoz, hogy a karácsonyi vacsorának tényleg ünnepi hangulata legyen. Ráadásul a mellünk is ugyanúgy dagadhat majd a büszkeségtől, mint az asztal közepére helyezett hús a tölteléktől.
NosaltySajttal, gombával, spenóttal, ricottával, aszalt szilvával, főtt tarjával, tojással, májjal? Válaszd ki a tölteléket, és töltsd pufira a húst!
NosaltyA közelgő ünnepi időszakra érdemes már most lementeni a legjobb főételek recepjét. A sztár ezúttal a karaj, csodás főételeket készíthetünk belőle az egész családnak.
NosaltyA fúzió szó sokakat elriaszt, talán azért, mert nehezen érthető, vagy rosszul van jelen a köztudatban. Pedig a legkülönlegesebb fogások gyakran fúzióból jönnek létre: ezt bizonyítja a lenti csirkeszárnyrecept is.
Hering AndrásZöldségekkel, klasszik zsömlés-gombás-fűszeres töltelékkel, sonkával, tojással, sajttal, kolbásszal töltött húsételek tárházát vonultatjuk fel előttetek, hogy csak választani kelljen.
NosaltySpenótos, ricottás, gesztenyés, gombás, boros, sajtos, lilahagymás, melyik jöhet? Az ünnepi asztal elengedhetetlen fogása egy dögös töltött húsétel.
NosaltyKönnyen elkészíthető, hétköznapra is csodás fogásokat hoztunk nektek a csirkecomb főszereplésével.
NosaltyCsirke, sertés vagy pulyka? Nehéz a választás, ezért mi most mindegyikből hoztunk pár receptet, méghozzá fergeteges töltött változatokat!
NosaltyLegyen sertés, csirke vagy marha, a töltött húsok hatalmas kedvenceink, ráadásul az egész család jóllakik majd ezekből a gondosan válogatott receptekből.
NosaltyMikulás alkalmából a gyerekeknek kedvezünk mai menünkkel: házi csirkenuggets-et és édes élvezeteket kínálunk.
NosaltyProbléma akadt a Penny saját márkás sörének visszaváltásával, ugyanis az Adelskronen sörös dobozokat nem fogadták be az automaták. Úgy látszik, a kialakult helyzetet végül sikerült orvosolni.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A mikulásvirág szép, ünnepi atmoszférát varázsol, de nem biztos, hogy hosszú távon át kitartó, boldog szobanövény lesz belőle. Ha tartós, lakásbarát és viszonylag könnyen gondozható növényt szeretnél, érdemes egy másik fajtát választani.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.