8 mennyeien szaftos étel, amit a padlizsán tesz irtó finommá!

Ha valamit ki kell használnunk még a nyár utolsó napjaiban a melegen és a napfényen kívül, az nem más, mint a zsenge padlizsán. IRTÓ finom ételeket ajánlunk!

  1. 1.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  2. 2.

    Spenótos kétsajtos rakott padlizsán

  3. 3.

    Kétsajtos töltött padlizsán

  4. 4.

    Szecsuáni padlizsán

  5. 5.

    Sajtos padlizsán palacsintatésztában sütve

  6. 6.

    Szaftos pármai padlizsán

  7. 7.

    Lecsós padlizsán

  8. 8.

    Négysajtos rakott padlizsán

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek