8 isteni, tejföllel bolondított KRUMPLIKÖRET

Amikor a tejföl meg a krumpli találkoznak, az olyan, mintha karácsony lenne. Na de melyiket választanád közülük? Próbálj dönteni!

  1. 1.

    Fóliás grillezett krumpli

  2. 2.

    Újburgonya "tócsni"

  3. 3.

    Tejfölös fűszeres sült krumpli

  4. 4.

    Tejfölös-parmezános burgonya

  5. 5.

    Petrezselymes krumpli tejfölös hagymaágyon

  6. 6.

    Burgonya kapros-tejfölös mártásban

  7. 7.

    Fóliában sült burgonya gorgonzola krémmel

  8. 8.

    Fokhagymás krumplipüré

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

6 tipp a tényleg finom töltött padlizsánhoz

Sokan ódzkodnak a különböző töltött zöldségektől, így a töltött padlizsántól is, amely averziónak gyakran egy negatív múltbéli élmény adja az alapját – nézzünk hát most pár trükköt, ami a jövőben segít majd kikövezni az utat a fogás megkedvelése felé.

Lakos Benedek