Az 5 alapanyagos fogástól elállt a lélegzetetek, de faltátok az új reggeli tojásőrületet is

Az előző héten bemutattuk nektek azokat az új éttermeket, amelyek a járványhelyzet ellenére is kinyitottak, hoztunk pár villantós receptet, és hasznos konyhai trükköket is megismerhettetek. Ha nem találkoztatok ez elmúlt hét nap legjobb cikkeivel, most bepótolhatjátok!

  1. 1.

    7 étterem, amely a nehezített pálya ellenére az elmúlt időszakban nyitott meg

    Bár a járvány nem nagyon csendesedik, így a vendéglátóhelyeknek továbbra is az életben maradásért kell küzdeniük, az elmúlt hónapok sem teltek el étteremnyitások nélkül. 

  2. 2.

    A tökéletes rozé sertésszűz nyomába eredtünk, megmutatjuk, mit találtunk!

    Sertésszűz, szűzérme, szűzpecsenye – nevezzük bárhogy is, ez egy igen nemes része a disznónak, amit némi odafigyeléssel gyorsan és profin elkészíthetünk. 

  3. 3.

    CUKORSOKK: Piteformában született újjá az örök klasszikus, a Rákóczi-túrós

    A Rákóczi-túrós az egyik legautentikusabb magyar sütemény, gyerekkorunk egyik nagy slágere a rigójancsi, a mignon és dobostorta mellett. 

  4. 4.

    Nézzünk egy fogós kérdést: kiderül, hogy kell-e áztatni a babot vagy sem

    Áztatni vagy nem áztatni a babot, ez itt a kérdés. Régen mindenki áztatott, most viszont az a trendi, ha kihagyjuk. Tényleg jó döntés? Nézzük a tényeket!

  5. 5.

    Igyunk matéteát úgy, mint a pápa, a brazil modellek vagy Lionel Messi – Nem csak serkent, fogyaszt is!

    Emlékszel azokra a dél-amerikai sorozatokra, amelyekben a főszereplők állandóan egy kis barna, szívószálas pohárkából itták a matéteát? Na de mi az a maté, és miért imádják a világ másik felén?

  6. 6.

    Az 5 hozzávalós fogás, amitől eláll a lélegzet: készíts velünk PARMEZÁNOS-CSIRKEMELLES tésztát

    Kevés alapanyagból, gyorsan készül el, ízletes, omlós és még laktató is, ráadásul netes közönségkedvenc. Az 5 hozzávalós parmezános csirke tényleg a tökéletes fogások közé sorolható!

  7. 7.

    Csak só és víz kell a tökéletes páchoz: olcsó trükkel lesz mennyei a húsod

    Ki gondolná, hogy a drágább, macerásabb olajos pácok helyett egy egészen egyszerű módszere is van annak, hogy a húsok puhák és ízletesek legyenek? A következő trükkhöz csak só és víz kell, ezektől lesz a húsételed igazán tökéletes!

  8. 8.

    Így készül a diós-mogyoróillatú barna vaj, más néven barnított vaj

    A barnított vaj csodás ízt ad az egyszerű süteményeknek is, mutatjuk, mi is tulajdonképpen, és hogy készül a beurre noisette, azaz a barna vaj.

  9. 9.

    8 egyszerű trükk, amivel még intenzívebb íze lesz a szárított fűszereidnek

    Bár imádunk friss fűszernövényekkel főzni, sokan a könnyebb megoldást választjuk, és inkább szárított, bolti fűszereket használunk az ételek ízesítéséhez. Hogyan lehet még intenzívebbé tenni a fűszerek ízét? Mutatjuk!

  10. 10.

    Mutatjuk a legújabb tojásos reggeli őrületet, amit te is tuti el fogsz készíteni!

    Könnyen meglehet, hogy ez a krémes hajtogatott rántotta lesz mostantól az egyetlen tojásos reggeli, amit életed során készíteni fogsz. Nem hibáztatunk érte, ez a recept tényleg TÖKÉLETES!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek