Az 5 alapanyagos fogástól elállt a lélegzetetek, de faltátok az új reggeli tojásőrületet is

Az előző héten bemutattuk nektek azokat az új éttermeket, amelyek a járványhelyzet ellenére is kinyitottak, hoztunk pár villantós receptet, és hasznos konyhai trükköket is megismerhettetek. Ha nem találkoztatok ez elmúlt hét nap legjobb cikkeivel, most bepótolhatjátok!

  1. 1.

    7 étterem, amely a nehezített pálya ellenére az elmúlt időszakban nyitott meg

    Bár a járvány nem nagyon csendesedik, így a vendéglátóhelyeknek továbbra is az életben maradásért kell küzdeniük, az elmúlt hónapok sem teltek el étteremnyitások nélkül. 

  2. 2.

    A tökéletes rozé sertésszűz nyomába eredtünk, megmutatjuk, mit találtunk!

    Sertésszűz, szűzérme, szűzpecsenye – nevezzük bárhogy is, ez egy igen nemes része a disznónak, amit némi odafigyeléssel gyorsan és profin elkészíthetünk. 

  3. 3.

    CUKORSOKK: Piteformában született újjá az örök klasszikus, a Rákóczi-túrós

    A Rákóczi-túrós az egyik legautentikusabb magyar sütemény, gyerekkorunk egyik nagy slágere a rigójancsi, a mignon és dobostorta mellett. 

  4. 4.

    Nézzünk egy fogós kérdést: kiderül, hogy kell-e áztatni a babot vagy sem

    Áztatni vagy nem áztatni a babot, ez itt a kérdés. Régen mindenki áztatott, most viszont az a trendi, ha kihagyjuk. Tényleg jó döntés? Nézzük a tényeket!

  5. 5.

    Igyunk matéteát úgy, mint a pápa, a brazil modellek vagy Lionel Messi – Nem csak serkent, fogyaszt is!

    Emlékszel azokra a dél-amerikai sorozatokra, amelyekben a főszereplők állandóan egy kis barna, szívószálas pohárkából itták a matéteát? Na de mi az a maté, és miért imádják a világ másik felén?

  6. 6.

    Az 5 hozzávalós fogás, amitől eláll a lélegzet: készíts velünk PARMEZÁNOS-CSIRKEMELLES tésztát

    Kevés alapanyagból, gyorsan készül el, ízletes, omlós és még laktató is, ráadásul netes közönségkedvenc. Az 5 hozzávalós parmezános csirke tényleg a tökéletes fogások közé sorolható!

  7. 7.

    Csak só és víz kell a tökéletes páchoz: olcsó trükkel lesz mennyei a húsod

    Ki gondolná, hogy a drágább, macerásabb olajos pácok helyett egy egészen egyszerű módszere is van annak, hogy a húsok puhák és ízletesek legyenek? A következő trükkhöz csak só és víz kell, ezektől lesz a húsételed igazán tökéletes!

  8. 8.

    Így készül a diós-mogyoróillatú barna vaj, más néven barnított vaj

    A barnított vaj csodás ízt ad az egyszerű süteményeknek is, mutatjuk, mi is tulajdonképpen, és hogy készül a beurre noisette, azaz a barna vaj.

  9. 9.

    8 egyszerű trükk, amivel még intenzívebb íze lesz a szárított fűszereidnek

    Bár imádunk friss fűszernövényekkel főzni, sokan a könnyebb megoldást választjuk, és inkább szárított, bolti fűszereket használunk az ételek ízesítéséhez. Hogyan lehet még intenzívebbé tenni a fűszerek ízét? Mutatjuk!

  10. 10.

    Mutatjuk a legújabb tojásos reggeli őrületet, amit te is tuti el fogsz készíteni!

    Könnyen meglehet, hogy ez a krémes hajtogatott rántotta lesz mostantól az egyetlen tojásos reggeli, amit életed során készíteni fogsz. Nem hibáztatunk érte, ez a recept tényleg TÖKÉLETES!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...