15 szaftos- szószos tejszínes csirkemell

A tejfölös csirkék mellett a tejszínes húsok is méltán népszerűek. Szerintünk zsírosabb tejszínnel illetve főzőtejszínnel érdemes elkészíteni a következő fogásokat. 

  1. 1.

    Bazsalikomos tejszínes csirkemell rozmaringos sült burgonyával

  2. 2.

    Gombás-tejszínes csirkemell ahogy Smaragd készíti

  3. 3.

    Sajtos-tejszínes csirkeragu

  4. 4.

    Csirkemell krémes bazsalikommártásban

  5. 5.

    Tejszínes-kéksajtos tagliatelle fűszeres csirkemellel

  6. 6.

    Csirkés-tejszínes gombapaprikás rizzsel

  7. 7.

    Tejszínes paradicsommártás csirkemellel

  8. 8.

    Kukoricás csirkemell Rékától

  9. 9.

    Kaliforniai sajtos apróhús

  10. 10.

    Pirított csirke mustáros mártással

  11. 11.

    Grillezett csirkemell paradicsomos cukkinis köpenyben

  12. 12.

    Csirkemell csíkok paradicsomos krémsajt mártásban

  13. 13.

    Csirkemell csíkok tejszínes sajtmártásban

  14. 14.

    Mustáros csirkemell rizzsel

  15. 15.

    Sütőben sült mustáros csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek