15 olcsó húsétel csirkecombból

Töltsd meg vagy pirítsd serpenyőben, készíts hozzá ízletes szószt, vagy fűszerezd ízlésed szerint, és süsd meg tepsiben, válaszd a kedvedre valót!

  1. 1.

    Tökmagolajos sült csirkecomb

  2. 2.

    Jerk csirkecombok

  3. 3.

    Édes-mézes kínai csirkecomb kurkumás zöldségkörettel

  4. 4.

    Tepsis csirkecombok vadasan

  5. 5.

    Csirkecombok sütőzsákban

  6. 6.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  7. 7.

    Gombás-tejfölös csirke bakonyiasan

  8. 8.

    Fűszeres-hagymás-sörös csirkecomb

  9. 9.

    Tom Kerridge sült csirkecombja

  10. 10.

    Majoránnás csirkecomb

  11. 11.

    Kurkumás-paradicsomos csirkecombok

  12. 12.

    Töltött csirkecomb sült sárgarépával

  13. 13.

    Tangdi kebab

  14. 14.

    Citromos-chilis csirke

  15. 15.

    Töltött csirkecomb rizzsel és ecetes szilvával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek