15 nemzeti, magyaros étel a forradalom ünnepére

1848. március 15-én tört ki a forradalom és szabadságharc Magyarországon. Ma erre a napra emlékezünk mi is, magyaros fogásokkal.

  1. 1.

    Rakott savanyú káposzta

  2. 2.

    Babgulyás

  3. 3.

    Pénztárcabarát paprikás krumpli

  4. 4.

    Szaftos bakonyi húsgombóc

  5. 5.

    Palócleves 2.

  6. 6.

    Sarkadi pecsenye

  7. 7.

    Sertéspörkölt

  8. 8.

    Tejfölös csirkepaprikás szarvacskával

  9. 9.

    Egyszerű bácskai rizses hús

  10. 10.

    Magyaros tatár beefsteak

  11. 11.

    Kefíres lángos 1.

  12. 12.

    Klasszikus rakott krumpli

  13. 13.

    Sertéskörömpörkölt

  14. 14.

    Paprikás krumpli kolbásszal

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek