14 mód, hogy új szintre emeld a sült csirkét

A sült csirke az egyik legnagyobb kedvenc, pont ezért nem árt néha variálni a megszokott receptúrán, és kipróbálni valami újat.

Egy új fűszerkeverék, egy új elkészítési technika vagy éppen egy új szósz - ezekkel egytől-egyig megváltoztathatod a hagyományos sültcsirke-receptedet, és csempészhetsz némi izgalmat az ízekbe. Ha kedvet kaptál a kísérletezéshez, akkor adunk hozzá receptet is! Ezzel a 14 fogással nehéz lesz melléfognod.

  1. 1.

    Mézes-narancsos csirkecomb

  2. 2.

    Jerk csirkecombok

  3. 3.

    Pikáns csirke egészben sütve

  4. 4.

    Sült csirkeszárnyak

  5. 5.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  6. 6.

    Panko chicken nuggets

  7. 7.

    Mézes-mustáros csirkecombok Gréti konyhájából

  8. 8.

    Szezámos csirkemell ázsiai salátával

  9. 9.

    Nikóziai sörös csirkecomb

  10. 10.

    Sóban sült csirkemell

  11. 11.

    Fekete mole

  12. 12.

    Egészben sült csirke Coook konyhájából

  13. 13.

    Vajas-citromos csirkecombok

  14. 14.

    Illatos, sült bébi csirke

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek