14 egyszerű, de nagyszerű tepsis hús hétvégére

Amíg sül a hús a sütőben, könnyedén elkészítheted a köretet. Vagy kockázz a hús mellé, a tepsibe zöldségeket, így mindent letudsz egyszerre!

  1. 1.

    Békebeli mustáros szelet

  2. 2.

    Pulykamell sonkás sajtmártással sütve

  3. 3.

    Tepsis sajtos-tejfölös csirkemell

  4. 4.

    Sült pulykaszárny újkrumplival kelbimbóval

  5. 5.

    Szezámmagos csirke karfiollal és tartármártással

  6. 6.

    Sajtos-tejfölös pikáns tarja

  7. 7.

    Sörös tarja tejfölös pácban

  8. 8.

    Milánói csirkés nokedli

  9. 9.

    Tésztás csirke provence-i módra

  10. 10.

    Sütőben sült rakott tarja

  11. 11.

    Gombás-hagymás-tojásos csirkemell

  12. 12.

    Pácolt csirkecomb kapros tejfölös mártással

  13. 13.

    Rögtönzött-töltött gombafejek karajjal együtt sütve

  14. 14.

    Csirke Cordon Bleu Casserole

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk