Ha húsvét, akkor bárány!

Koronázzuk meg a húsvéti menüt egy olyan húsfajtával, amit tényleg csak igen ritkán teszünk az asztalra. Adjuk meg a módját, süssünk bárányt!

Azt hiszem, a báránysült tényleg igazán különleges, rendhagyó, és nálunk viszonylag ritkán látott asztalvendég, holott nagyon finom, és nem csak a közel-keleti konyha sajátja - egyedi ízvilágával méltó arra, hogy a húsvéti menü főszereplője legyen. Váltsunk néha, és nyissunk az új felé, hiszen nem csak csirke, pulyka vagy disznó van a világon - és mikor máskor tennénk ezt, mint tavasszal, Húsvétkor!

Ezt a toplistát láttad már?

21+1 sonkavariáció - újragondolva

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...