13 olcsó(bb) csirkeszárnyas fogás a szűkebb januári napokra

A csirkeszárny kétségtelenül az olcsóbb húsrészek közé tartozik, főleg mostanában, amikor sajnos a zöldségek lassan drágábbnak számítanak, mint a húsok. Dobjuk fel pácokkal, fűszerekkel, körettel!

  1. 1.

    Fűszeres-ropogós csirkeszárnyak

  2. 2.

    Sült csirkeszárnyak

  3. 3.

    Szójaszószos csirkeszárnyak

  4. 4.

    Mézes - sörös csirkeszárny

  5. 5.

    Ramsay-féle fűszeres csirkeszárnyak

  6. 6.

    Ujjszopogatós csirkeszárnyak

  7. 7.

    Andris csirkeszárnyai

  8. 8.

    Csirkeszárny vele sült zöldségekkel

  9. 9.

    Mézes-fokhagymás csirkeszárnyak

  10. 10.

    Szezámos ázsiai csirkeszárnyak

  11. 11.

    Buffalo csirkeszárnyak

  12. 12.

    Csípős pikáns csirkeszárnyak

  13. 13.

    Mézes-barbecue szószos csirkeszárnyak

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!