13 karácsony-búcsúztató káposztás egytálétel

A káposzta köti össze a karácsony és szilveszter időszakát, hiszen a belőle készült ételek sokáig elállnak, újramelegítve is jók, és a macskajaj tökéletes ellenszerei!

  1. 1.

    Székelykáposzta ahogy Edit készíti

  2. 2.

    Székelykáposzta Gabinéni konyhájából

  3. 3.

    Székelykáposzta pulykával, házi savanyú káposztából

  4. 4.

    Székelykáposzta Kodaktól

  5. 5.

    Párolt káposzta húsgolyókkal

  6. 6.

    Húsgombócos savanyú káposzta

  7. 7.

    Lucskos káposzta Pogácsa konyhájából

  8. 8.

    Székelygulyás Iluskától

  9. 9.

    Székelykáposzta pulykahússal

  10. 10.

    Káposztás kelt gombóc Petrától

  11. 11.

    Brassói rakott káposzta kemencében

  12. 12.

    Székelygulyás Tamil konyhájából

  13. 13.

    Székelykáposzta Kovextől

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek