13 gnocchi hússal, sajttal, zöldséggel, mártással - változatosan!

Az olasz burgonyagombóc, a gnocchi szinte bármilyen alapanyaggal működik: próbáljuk ki fokhagymával, vajon, sajt- vagy paradicsomszószban, spenóttal, szalonnával, csirkével!

  1. 1.

    Spenótos gnocchi fokhagymás csirkemellel

  2. 2.

    Gnocchi cukorborsóval és szárított paradicsommal

  3. 3.

    Gnocchi arrabiata

  4. 4.

    Cukkinis-olívás gnocchi

  5. 5.

    Vajas-petrezselymes gnocchi pörköltek mellé

  6. 6.

    Mascarponés-gorgonzolás gnocchi

  7. 7.

    Fokhagymás gnocchi sajtmártással

  8. 8.

    Ricottás gnocchi Glasertől

  9. 9.

    Zöldfűszeres gnocchi újkrumpliból

  10. 10.

    Paradicsomos-gombás gnocchi

  11. 11.

    Sajttal töltött gnocchi gombás bolognai szószban átsütve

  12. 12.

    Csirkés-spenótos gnocchi

  13. 13.

    Sárgarépás gnocchi

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!