13 tartalmas és melengető leves, ami után nem leszel éhes

Itt az ősz, vele együtt visszatér a finom levesek időszaka. Akkor a legjobb, ha a fűszerek minden egyes kanál után izgalmas ízekkel nyűgöznek le, ezért se félj, ha csíp!  

  1. 1.

    Palócleves bárányból

  2. 2.

    Tradicionális gulyásleves

  3. 3.

    Mediterrán paradicsomleves tagliatelle nidivel parmezánnal

  4. 4.

    Uborkás-bazsalikomos gazpacho csicseriborsóval

  5. 5.

    Fehérboros tárkonyos csirkeraguleves nokedlival

  6. 6.

    Húsos lencseleves

  7. 7.

    Mamikánk nyári levese

  8. 8.

    Kukoricakrémleves parmezánnal és chilivel

  9. 9.

    Csípős mexikói leves tortilla chips-szel

  10. 10.

    Karfiolleves cérnametélttel és kolbásszal

  11. 11.

    Öthagymaleves

  12. 12.

    Vörösboros tejfölös babgulyás

  13. 13.

    Soljanka

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek