13 fogás, ha van otthon egy kósza csicseriborsó-konzerved

A csicseriborsóból korántsem csak humusz készülhet, hanem pörkölt csodás közel-keleti fogások, fűszeres snack vagy akár saláták, levesek is!

  1. 1.

    Csicseripörkölt

  2. 2.

    Ázsiai fűszerezésű, pirított csicseriborsó

  3. 3.

    Brokkolikrémleves pirított csicseriborsóval

  4. 4.

    Egyedényes kolbászos csicseriborsó

  5. 5.

    Rukkolás-paradicsomos-csicseriborsó-saláta

  6. 6.

    Fűszeres-narancsos kuszkusz csirkemellel és csicseriborsóval

  7. 7.

    Gyors marokkói csicseriborsó-leves

  8. 8.

    Csicseriborsós casserole

  9. 9.

    Joghurtos padlizsán sült csicseriborsóval

  10. 10.

    Csicseriborsó-krémleves chorizóval

  11. 11.

    Pikáns sütőtökös hummusz

  12. 12.

    Spenótos-csicseriborsós indiai egytál

  13. 13.

    Sütőtökös-csicseriborsós piláf

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek