13 finom puha BUNDÁS HÚS, amit bármelyik nap ennénk

Nincs mit szépíteni, a bundás húsok a legfinomabbak! Csomóféleképpen fűszerezheted és variálhatod a bundát, a lényeg, hogy puha, mégis ropogós legyen!

  1. 1.

    Csirkemell currys bundában

  2. 2.

    Illatos-omlós citromos csirke

  3. 3.

    Különleges bundában sült csirkemell

  4. 4.

    Panko chicken nuggets

  5. 5.

    Tésztában sült sertésszűz vargányaraguval

  6. 6.

    Sörtésztás csirkecombok, kéksajtos mártogatóssal

  7. 7.

    Kókuszos bundában sült csirkemellcsíkok, chilis mártogatóssal

  8. 8.

    Chicken nuggets corn flakesszel

  9. 9.

    Bundás csirkefalatok gyömbéres-chilis mázban

  10. 10.

    Mecseki finom falatok

  11. 11.

    Palermói karajszeletek

  12. 12.

    Snidlinges mátrai borzaska

  13. 13.

    Csirkepopcorn

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek