13 bombajó TEJFÖLÖS husi, amiből jól belakmározhatsz

Csirke vagy sertés, zöldséges, tejszínes vagy paprikás alap - egy finom húsételnek nehéz ellenállni. És akkor még nem is beszéltünk a TEJFÖLRŐL, amit mindegyikbe beletettünk!

  1. 1.

    Tejfölös-boros csirkecombok

  2. 2.

    Buffalo chicken wings

  3. 3.

    Fehérpecsenye oroszosan

  4. 4.

    A kedvenc lecsós szelet

  5. 5.

    Szaftos gombás csirke

  6. 6.

    "Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti

  7. 7.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  8. 8.

    Sertésszelet bakonyi módra

  9. 9.

    Sajtos-tejfölös-baconös csirkemell őzgerincben sütve

  10. 10.

    Sajtos-tejfölös tepsis karaj

  11. 11.

    Tejfölben sült csirkecombok

  12. 12.

    Csirkemell vadas mártással és zsemlegombóccal

  13. 13.

    Cukkinis csirketokány

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek