12 zseniálisan pikáns, mézes-mustáros hús

Ha valami jó történhet a hússal, az biztosan a méz és a mustár találkozása. Szinte bármilyen hússal működik, ha van időd, hagyd kicsit állni a pácban, úgy még finomabb lesz!

  1. 1.

    Mézes-mustáros csirke István konyhájából

  2. 2.

    Mézes-mustáros csirke párolt répával

  3. 3.

    Mézes-mustáros csirke

  4. 4.

    Mézes-mustáros karaj sült hagymával

  5. 5.

    Tejmentes mézes mustáros pulykamell

  6. 6.

    Mézes-mustáros csirkecombok Gréti konyhájából

  7. 7.

    Mézes-mustáros csirke, ahogy Flóra készíti

  8. 8.

    Csirkemell boros tárkonyos szószban

  9. 9.

    Mézes-mustáros karaj Pennytől

  10. 10.

    Mézes-mustáros csirke 8. - sütőben

  11. 11.

    Karamellizált mézes-mustáros csirkecsíkok

  12. 12.

    Mézes-mustáros csirke Mariettától

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek