12 nagyon forró és nagyon dögös MELEGSZENDVICS

Sonka, kolbász, maradék csirke vagy bármilyen sült hús, gomba, tojás, paradicsom, sajtok, mehet minden egy igazán jól megpakolt melegszendvicsbe, amit csak szeretnél!

  1. 1.

    Croque Madame Dacota konyhájából

  2. 2.

    Duplasajtos-sonkás melegszendvics

  3. 3.

    Croque monsieur szendvics

  4. 4.

    Retró sonkás melegszendvics

  5. 5.

    Olívás-sajtos melegszendvics

  6. 6.

    Gombás-paradicsomos melegszendvics

  7. 7.

    Sonkás-sajtos grillezett melegszendvics

  8. 8.

    Corfui olívás-fetás melegszendvics

  9. 9.

    Camembertes-csirkés melegszendvics

  10. 10.

    Sajtos melegszendvicskrém kolbásszal

  11. 11.

    Csupaszaftos grillszendvics

  12. 12.

    Garnélás-szezámmagos pirítósok

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek