Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos melegszendvicskrém kolbásszal

Sajtos melegszendvicskrém kolbásszal
Sajtos melegszendvicskrém kolbásszal
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (27)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mikor gyerek voltam, anyukám mindig ilyen melegszendvicskrémet csinált. Ez egy alaprecept, gyakorlatilag bármivel turbózhatjuk (fűszerek, gomba, darált hús), de én legjobban azt szeretem, amikor vékony kolbászkarikák vannak a tetején, és sütés közben a zsírja ráolvad a sajtra. Na az valami isteni!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtot kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd az összes többi hozzávalóval alaposan elkeverjük.
  2. A kenyérszeleteket megkenjük a krémmel, és kolbászkarikákat teszünk a tetejükre.
  3. 200 fokos sütőbe tesszük (ha van grillfokozatunk, akkor az a legjobb) 8-10 percre, amíg a sajt megolvad és a kolbász megsül.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 14
össznézettség: 51 665
elküldve: 14
receptkönyvben: 751
elkészítve: 55/55
Facebookon megjelent: 3

szakács

csipetnyirecept

Mióta szakács: 2019.08.03.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

melegszendó, retro melegszendvics

Hozzászólások (27)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Mon, 2016-08-29 10:29

Hogy én ilyet miért nem készítettem előbb? Nem is értem mire vártam?! ... Remek!

528
sajt 200 g
vaj 3 ek
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 1 db
kenyér 6 szelet
kolbász 5 dkg