12 izgi KÖRETVARIÁCIÓ a vasárnapi ebéd mellé

Sült zellerhasábok, erdei gyümölcsös párolt káposzta, csicseris kukorica, lime-os barnarizs , van itt minden!

  1. 1.

    Sütőben sült krumpli 2. (paradicsomos)

  2. 2.

    Ricottás-chilis polenta sóskamártással

  3. 3.

    Tepsiben sült kakukkfüves zöldségek

  4. 4.

    Citromos-sörös rizs

  5. 5.

    Sült zeller hasábburgonya helyett

  6. 6.

    Újburgonya "tócsni"

  7. 7.

    Krumplipüré karamellizált hagymával

  8. 8.

    Erdei gyümölcsös párolt káposzta

  9. 9.

    Villámgyors morzsás kelbimbó

  10. 10.

    Vajas kukoricás csicseri

  11. 11.

    Polenta kelkáposztával

  12. 12.

    Lime-os barna rizs

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek